Szórakozás

Mádai Vivien túllépett első terhessége borzalmain

A szőke műsorvezető és férje fiatalon váltak szülőkké, de ezt mindig is így akarták, sőt már akkor a testvéreket tervezték, amikor kisfiuk még meg sem született. Mádai Vivien számára azonban olyan rossz élmény volt a szülés és az azt követő néhány hónap, hogy úgy döntött, nem esik többé teherbe.

“Nézd, először és utoljára szögezzünk le valamit! Nem lesz több gyerekünk. Ne haragudj rám, de képtelen vagyok. Ezt az iszonyatot soha többé nem akarom, és nem is tudom végigcsinálni… Valahogy így hangzott Zénó születése után. Határozott voltam, indulatos, de leginkább végtelenül kiábrándult…” – vallott húsbavágó őszinteséggel blogján a 29 éves tévés.

Zénó ma már majdnem másfél éves, Vivien pedig elárulta, hogy kezdenek halványodni a rossz emlékek, így párjával nagy elhatározásra jutottak.

“Mi mindig nagy családot szerettünk volna. Sosem volt kérdés. Egy rossz élmény mégis teljesen más irányba sodort minket, és a meggyőződésünk rendíthetetlen volt. De minden változik, az emlékek halványulnak, a döntések pedig felülbírálódnak. Mert mindig vannak kifogások, és mindig vannak okok, rossz élmények, indokok, hogy miért ne… De mindig van feledhetetlen babaillat, csilingelő babakacaj, és apró húsos kezek emléke, amiknél nincs puhább a világon. Hát ugorjunk neki még egyszer…”

Szeretteim

Ajánlott videó

Olvasói sztorik