Szórakozás

Balogh Edina férje szólóénekes akar lenni

Talán sokan nem tudják, de a Barátok Közt egykori Kingájának férje többek között zeneszerzéssel is foglalkozik, sőt ő írta a sorozat főcímdalát is, azt pedig még az is ismeri, aki nem akarja. Som Krisztián éppen ebből a skatulyából szeretne kiszabadulni és régóta dédelgetett álmát valóra váltani, hogy énekesként ismerjék. Hamarosan megjelenik első videoklipje is, amelyben természetesen csinos felesége, Balogh Edina is szerepet kap.

“Az elmúlt húsz évben valóban a Barátok közt zeneszerzőségének árnyékában élek, mindig mások zenéit írtam. Gyerekkorom óta zenét tanulok, és énekelek is, de más munkáim miatt a szólókarrierem háttérbe szorult. A mostani dalt is tinédzser koromban írtam, és többször áthangszereltem, átírtam, valamint a szövege is új” – mesélte a Borsnak Krisztián, aki azt is elárulta, hogy nemzetközi ismertségre vágyik, ezért felveszi a Shom művésznevet.

“Szeretnék a dalaimmal nemzetközi pályára is lépni. A Som nevet jelenleg külföldön mindenki szom-nak ejti, csak a h-val marad meg ‘som’.”

Hamarosan megjelenik Krisztián új dala szólóénekesként. Izgatottan várom, hogy elkészüljön a videoklip, amiben engem is láthattok majd. ;)

Közzétette: Som-Balogh Edina – 2016. január 18.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik