Szórakozás

A Dal: Taroltak az egykori tehetségkutatós felfedezettek, hatan jutottak tovább

És akkor január 23-án szombat este elkezdődött A Dal 2016 című műsor, amelynek első elődöntőjében 10 produkció mutatkozott be. A két órás műsor alatt szinte végig úgy éreztük, hogy langyos vízben áztatjuk a lábunkat, de persze az is lehet, hogy csak minket nem járt még át a verseny szelleme, meg a drukk. Az viszont biztos, hogy a legjobban akkor pörögtünk fel, amikor a show végén az este extra produkciója, az Amerikából hazatérő Király Viktor adta elő madley-jét.

De hogy a versenyzőkről is szót ejtsünk, az első elődöntő alkalmával két ismeretlen énekesnő is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, ám sem a kopasz Török Jázmin, sem pedig a 19 éves Veres-Kovács Petra nem kaptak újabb lehetőséget. Hozzájuk hasonlóan  az elsőként színpadra lépő Odett és a zsűri által rettentően lepontozott Mohamed Fatima is kiestek a mezőnyből.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hat továbbjutó között vannak szóló énekesek, mint Tolvai Reni, Fehérvári Gábor Alfréd ‘Freddie’ és Benji, valamint három zenekar is: a Mushu (amelynek énekese Palmer Izsák), a nézők által vigazságon továbbjuttatott ByTheWay és az Egy másik zenekar (énekesnőjük: Péterffy Lili). A közös bennük pedig az, hogy kivétel nélkül, mindegyikük arcát egy tehetségkutatóban ismerhette meg a közönség.

Jövőhéten újabb 10 előadást láthatnak a tévénézők és nagy valószínűséggel annak az adásnak a végére is nagyon fáradt lesz Tatár Csilla, Harsányi Levente pedig éppen olyan fájdalmasan rossz poénokkal készül majd, mint ez alkalommal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik