Szórakozás

45 kilót fogyott Lagzi Lajcsi az előzetesben

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos ügyvédje a Story legfrissebb számában mesélt arról, hogyan viseli védence a rács mögötti életet.

“Nem volt konfliktusa bent senkivel, mindenkinek megadja és ő is megkapja a a tiszteletet. Alázattal és méltósággal viseli mindazt, ami most vele történik. (…) Harminc évvel ezelőtt volt utoljára ennyire vékony, eddig összesen 45 kilótól szabadult meg. És ha már a külsejénél tartunk, a haját maga vágja egy elektromos szakállnyíróval. Hát, nem fodrászszaloni minőség” – mesélte a lapnak dr. Fröhlich Krisztián, aki azt is elárulta, a zenész családja hiányát viseli a legnehezebben.

Feleségét, Boglárkát ugyanis négy hónapja nem látta, utoljára a letartóztatásuk reggelén találkoztak. Gyerekeit pedig havonta csak egyszer engedik be hozzá, így a családi ünnepekről is rendre lemarad; ahogy legutóbb kislánya 17. születésnapjáról is.

Ellenben rabtársaival legalább sikerült megtalálnia a közös hangot, nála lévő szintetizátorával pedig zenélhet, és dalokat is írhat a rácsok mögött. A “Megreccsent szív” című szerzeménye a legnépszerűbb bent, hiszen ezt a kifejezést használják a rabok abban az esetben, ha valaki lelkileg összetörik a bezártságtól.

Megjelent a Story magazin legfrissebb száma!Keressétek az újságárusoknál!

Közzétette: Story – 2016. január 21.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik