Szórakozás

Király Viktor elég szűkösen él New Yorkban

A nemrégiben a The Voice-ban szereplő Király Viktor saját pénzét fektette amerikai karrierjébe, de egyelőre még több a kiadása, mint a bevétele – derül ki a Blikk mai cikkéből. A jelenleg éppen Magyarországon tartózkodó énekes még nemigen profitált a kinti sikerből, ráadásul albérletet sem könnyen találna.

“Most ott tartok, ahol a Voice-nak köszönhetően nagyobb az esélyem arra, hogy elin­dítsak egy karriert a tengerentúlon. Nem akarom ugyan rontani a saját imázsomat, de én most újrakezdtem a dolgokat. Olyan, mint nyolc évvel ezelőtt Magyarországon. Kint egyelőre az a helyzet, hogy ugyan felismernek az utcán, de most még pénzt kell költenem azért, hogy pénzt kereshessek. Még nincs annyi fellépésem Amerikában, hogy hátradőlhessek, egyelőre a saját pénzemet fektetem bele az amerikai karrierembe. Havi több telt házas bulikból ugyan meg lehet élni, de egy kon­certnél még nem nagyon stimmel a matek”– mesélte a lapnak az egykori megasztáros, aki egyelőre ikertestvérénél, és annak barátnőjénél lakik, ha éppen New Yorkban tartózkodik. De mivel ők is egy mindössze 25 négyzetméteres garzonban élnek, nem éppen ideális ez a megoldás.

“Egyelőre szóban le van kötve több koncert Floridában és Philadelphiában, most ezen nagyon dolgozunk Bennel, aki a kinti dolgokat intézi. A másik cél, hogy elköltözzek a testvéremtől, jó lenne bérelni egy külön lakást, de az New Yorkban igazi csodának számít. Még egy szobát is iszonyú sok pénzért adnak ki, nem is beszélve arról, hogy nagyon bonyolult és rettenetesen drága egy egész lakást bérelni” – mondta el Király Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik