galambos-lajos(430x286)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
Szórakozás

Lajcsi mellé zárták a birtokánál gyilkoló férfit

24.hu
24.hu

2016. 01. 15. 07:11

Mint megírtuk, néhány hete elásott női holttestre bukkantak Galambos Lajos birtokánál. A gyilkosságot beismerte az áldozat férje, azt mondta, azért végzett feleségével, mert az asszony el akarta hagyni.

Kiderült, hogy az ügyhöz az énekesnek semmi köze sincs, viszont most mégis testközelből tájékozódhat róla. A Blikk információi szerint pár napja az illető ugyanis a mintegy harmincmilliós értékű áramlopással és megvesztegetéssel meggyanúsított Lajcsi zárkaszomszédja lett.

“A párom is a székesfehérvári börtönben van előzetesben, és ő mondta, hogy a feleséggyilkost éppen Lagzi Lajcsi mellé zárták. Úgy tudom, látták már egymást, de még nem beszéltek”

– mondta a lapnak egy informátor, aki hozzátette: a trombitás mindenkivel nagyon kedves és figyelmes, bár láthatóan megviselik a börtönben töltött napok.

A hírt sem Lajcsi ügyvédje, sem a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága nem erősítette meg.

Kommentek

Image: 73567867, A Nagy Duett 2014. 3. élõ adása a SuperTV2-n. Az adás idõpontja: 2014.02.23. Fotó: TV2, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comDundika: Megszenvedtem az elmúlt hónapokat
Damu Roland szakszervezeti segélyt kap