Szórakozás

Gesztesi: Pontosan tudom, hogy mi­kor, mennyit ihatok

Gesztesi Károly hónapok óta a címlapokon szerepel vélt alkoholizmusa, titokzatos betegségei és állítólagos önpusztító életmódja miatt. A színész miatt sorozatosan kellett lemondani színdarabokat amelyekben játszik, egy győri fellépésre például nem is ért oda. Amikor pedig tisztázni akarta magát a Mokkában, egy rendkívül szürreális beszélgetésbe bonyolódott Tvrtkóval.

Friss hír, hogy Gesztesit egy izraeli, 60 előadásból álló szuperprodukció vezetőjének kérték fel, ami miatt állítólag egy időre elhagyja az országot. Erről, és alkoholproblémáiról kérdezte a Bors.

“Halálosan jól érzem magam itthon, eszem ágában sincs el­költözni. Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Iz­rael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, hogy mit szeretnék. Most egyébként egy szinkronmunkán dolgozom, Stallone bőrébe bújok.

Tökéletesen jól vagyok! Szeretem a jó borokat vagy a pálinkát, de szó sincs arról, hogy ön­pusztításba kezdtem volna. Ez hülyeség! Pontosan tudom, hogy mi­kor, mennyit ihatok.

Az a bizonyos Tvrtko-interjú… Aki érti a humort, az láthatta, hogy csak szívattam a barátomat. Nem akartam egyetlen kérdésére sem válaszolni, nem voltam sem ré­szeg, sem másnapos. Szeretek élni, jól élni, és bár hajlamos vagyok a gyertyát mindkét végén égetni, nem áldoznék fel mindent, amiért évtizedeken át megdolgoztam” – jelentette ki határozottan Gesztesi Károly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik