Szórakozás

Hódi Pamela hatalmas élményétől kiakadtak a rajongók

“Őszinte leszek! Elsírtam magam épp úgy, mint mikor életemben először beugrottam a tengerbe és megláttam, hogy mi van a víz alatt. Hatalmas élmény volt” – írja Facebook-oldalán Hódi Pamela, aki Berki Krisztiánnal és közös kislányukkal, Natival együtt még mindig Floridában tartózkodik.

A “hatalmas élmény” nem volt más, mint egy kiruccanás a Miami Seaquariumba, ahol a celebfamily idomított kardszárnyú delfinek produkcióján örömködött. Természetesen a gyönyörű állatokkal a háttérben készült szelfik sem maradhattak el, melyeket Pamela meg is osztott követőivel; akik közül azonban sokan teljesen kiakadtak a látottakon.

  • “Akkor is sírnál, ha megtudnád, hogy érzik magukat ezek a fogságban tartott állatok. A legtöbbjük depressziós, és gyomorfekélye van a stressz miatt, amit gyógyszerrel kezelnek. A mozgásterük a töredéke a szabad társaikénak. Ne támogasd az ilyen helyeket azzal, hogy fizetsz érte.”
  • “Én azon csodálkozom, hogy neked ez élmény volt, de annak a szegény orcának egy hatalmas fájdalom, hogy téged szórakoztatott. Téged az szórakoztat, hogy egy 5X5-ös medencében bedrogozva produkálta magát? Gratulálok! Az igazi élmény ha a saját élővilágában, az óceánban úszhat a családjával ,és nem csak körbe-körbe egy akváriumban…”
  • “Az első dolog,ami az eszembe jutott az állatkínzás volt…..akárhogyan is nézzük, ez rossz….!!!”
  • “Igen, biztos rettenetesen jó lehet nekik ott egy akváriumba bezárva úszkálni egy életen át…”

– írják többek közt a kommentelők, megidézve ezzel Rubint Réka pár nappal ezelőtti elefántos posztja alatti hozzászólásokat.

Őszinte leszek! Elsírtam magam épp úgy, mint mikor életemben először beugrottam a tengerbe és megláttam, hogy mi van a víz alatt☺️ hatalmas élmény volt☺️☺️☺️

Közzétette: Hódi Pamela – hivatalos oldal – 2016. január 8.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik