Szórakozás

Janet Jackson cáfolta a rákbetegségéről szóló pletykákat

Janet-Jackson(960x640).jpg (janet jackson, )
Janet-Jackson(960x640).jpg (janet jackson, )
Az énekesnő, aki nemrég megszakította világkörüli turnéját, videoüzenetben közölte, hogy nem szenved daganatos betegségben.

A 49 éves előadó azonban továbbra sem árulta el, milyen sebészeti beavatkozás és betegség kényszerítette koncertkörútja félbeszakítására. Janet Jackson szenteste jelentette be, hogy Unbreakable című turnéja soron következő koncertjeit operáció miatt el kell halasztania.

Mint szerdán elmondta, orvosai beleegyeztek, hogy későbbi európai koncertjeit megtartsa, a kimaradt fellépéseket ígérete szerint pótolja – tudósít az MTI.

A turné augusztus 31-én kezdődött a kanadai Vancouverben, majd Észak-Amerikában és Japánban folytatódott. Az eredeti tervek szerint vasárnap a Colorado állambeli Denverben, majd további észak-amerikai állomásokon lépett volna fel Janet Jackson, de hangszalagjai óvása miatt lemondta ezeket a koncerteket. Európában legkorábban március 30-án, az angliai Birminghamben lép fel.

Több éven át tartó szünet után Janet Jackson októberben adott ki új albumot. Az Unbreakable az első lemez bátyja, Michael Jackson 2009-es halála óta, amivel éppen testvére emléke előtt tiszteleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik