Szórakozás

Élete első szexjelenetét forgatta le Scherer Péter

Balsai Mónikának és Scherer Péternek is lesz szexjelenete az RTL Klubon látható Válótársakban, így bezárul végre a kör, és mind a hat főszereplőnek meglesz a maga intim része a sorozatban; amiben persze azért Stohl András viszi a prímet.

A hamarosan látható, Dávid és Tamara közti szenvedélyes jelenet külön érdekessége, hogy Sherer egész pályafutása alatt most először került ilyen közelségbe valakivel.

“Hogy milyen volt az egész? Mivel ez már az utolsó napok egyikén volt és a Mónival egy nagyon jó színészi, munkatársi viszony alakult ki köztünk, megszerettük egymást, így ez elég gördülékenyen ment. Azt tudom, hogy beállították a kamerát és mondtam, hogy figyeljetek, ez így nem lesz jó. Mert én azt hittem, hogy ez innen néz, és akkor takar egy kicsit az ágy teteje, de innen nem takar semmi. Mondták: nem, az nem úgy lesz, majd ti onnan jöttök” – mesélte a színész, akinek filmbéli partnere is elárult egy-két kulisszatitkot a forgatásról.

RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Volt egy elképzelés, hogy a szállodai szobába berobbanunk és ott egy ágy; de hát odáig el kell jutni, úgyhogy egy koreográfiát beszéltünk meg erről, hogy mi a legelőnyösebb és mi a legviccesebb, hogy tartsuk a lábunkat. Az ember tényleg azon gondolkozik, hogy azt beszéltük, hogy most a lábamnak ide kell kerülni, mert akkor látszik és, hogy ki ne takarjon valamit; hogy jelre álljunk be, hogy nehogy kimenj a kamera elől… tehát ez egy ilyen nagyon vicces ki mit tud igazából. Meg hát arra kell figyelni, nehogy lefejeljük egymást” – mondta el Balsai Móni a jelenetről, amelynek felvétele az összeszokott stábbal abszolút oldott, feszültségmentes hangulatban zajlott.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik