Szórakozás

Külön szilveszterezik Edvin Marton és felesége

Edvin Marton és felesége, Marton Adrienn idén szeptemberben költöztek haza Los Angelesből két év után, így idén újra együtt karácsonyozhattak a szüleinkkel, rokonainkkal, akikkel a távolság miatt az elmúlt években nem találkozhattak. A szilveszter azonban idén is munkával telik: a hegedűművész már Kínában van, családja pedig itthon várja az éjfélt.

“Lassan kilenc éve vagyunk együtt, és ez lesz a kilencedik szilveszter, amit külön töltünk. Edvin idén is Kínában koncertturnézik, és csak januárban jön vissza. A Bécsi Strauss Zenekar koncertmestereként és elsőhegedűseként a zenekarral turnézik, december 25-én indult egy hónapra. Azt viszont már most megbeszéltük, hogy amint visszaér, családostul elmegyünk, valahova kipihenné az elmúlt év fáradalmait”

– árulta el a 24-hu-nak Adrienn, aki különleges karácsonyukról is mesélt.

Fotó: Mahagony PR

Fotó: Mahagony PR

“Az utazás miatt mi szenteste ünnepeltünk mindenkivel. Belesűrítettük a karácsonyi élményeket, izgalmakat, nevetéseket és az ajándékozást egyetlen egy estébe. Mivel az én családom magyar, Edvin részéről pedig orosz és ukrán felmenők is vannak, ezért elég vegyes nálunk az ünnepi menü.  Hiába otthonosan mozgok a konyhában, anyósom „galupci-ja” (töltött káposztája), vagy borscs-a (céklaleves), verhetetlen. Így megosztottuk idén is, ki mit készít. A fa díszítés közösen történt, így a gyerekeket is bevontuk ebbe az izgalmas feladatba. Azért munka is volt bőven: eddig csak a férjem dolgozott az ünnepi időszakban, viszont mostanra már nekem is adódtak elfoglaltságaim. Ételstylistként és receptíróként több fotózáson és rendezvényen részt veszek, amik erre az időszakra estek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik