Szórakozás

Verebes István: “Nem szép dolgokat csináltam”

Verebes István (Verebes István)
Verebes István (Verebes István)

Verebes István felesége, Ágnes mellett jobb ember lett az évek során – derül ki a Story legfrissebb számából. A 67 éves színész-rendező régen elég kicsapongó életet élt, mostanra azonban teljesen megváltozott a helyzet; olyannyira, hogy már exeitől is bocsánatot kért kicsapongásai, hűtlenkedései miatt.

“Az egyiktől biztos, és azt hiszem, a másiktól is. Az egyik megbocsájtott, a másik nem. (…) Nem szép dolgokat csináltam” – vallotta be Verebes, aki mostani párjáról és házasságáról csak jókat mesélt.

“Harmincéves koromban biztos nem vettem volna el, mert nem voltam elég érett rá. Más dolgok motiváltak akkoriban. Ami a jelenlegi feleségemben értékes, az sok korábbi nőmben is erősen megvolt, de így együtt egyikben sem. Feleség, szerető, barát, intellektuális vitapartner, anya – igen ez így együtt. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen zajlott ez a húsz év. Voltak vitáink, de veszekedéseink nem.

A hangomat nem emeltem fel soha, ő is talán csak egyszer-kétszer, és az sem volt veszélyes, Azok a szörnyűségek, amelyek az előző kapcsolataimban zavartak, nincsenek. Ági soha nem hánytorgatott fel semmit, és soha nem mondta, hogy bezzeg ő mit tett bele a közös életünkbe.”

A Story Pár-Beszédben: Verebes István!”Csak Ágneshez vagyok hű a feleségeim közül”Állítja, harminc éve nem vette…

Szerző: Story2015. december 30.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik