Szórakozás

Hujber: Már nem lesz több botrányos esemény az életemben

Hujber-Feri(db05a831-8b6f-4af5-8300-43fbb4d0b096)(650x433).jpg (Hujber Feri)
Hujber-Feri(db05a831-8b6f-4af5-8300-43fbb4d0b096)(650x433).jpg (Hujber Feri)

Hujber Ferenc az elmúlt években nem fogta vissza magát. Felesége és kisfia kedvéért sem vett vissza az élvezetekből, legyen szó nőkről vagy bulikról. Mostanra azonban mintha kicserélték volna. Mióta élet és halál között lebegett és megszületett kislánya, azóta magára is új emberként tekint.

“Úgy néz ki, elengedtük a múltat, és jelenleg harmonikus és gyönyörű mederben folyik a mi kis családi életünk. A jó Isten is igent mondott, és nyomott egy lájkot a családunkra. Hosszú évek óta nem volt ilyen szép decemberem. Hiszek abban, hogy nekem ezt mind-mind végig kellett csinálnom, még a meghalásos részt is, hogy ez a szakasz lezárulhasson az életemben” – mondta a Borsnak a színész, aki már nem vágyik nyitott házasságra és alkoholra sem.

“Jelenleg teljes egészében szociális ivónak tartom magam. Szinte száz százalékra mondhatom, nem lesz több gondom az alkohollal. Most, 41 évesen azt tudom mondani, nagy valószínűséggel az én életemben több botrányos esemény nem lesz és ilyen határozott még sosem voltam. Ilyen erősen még sosem éreztem, hogy nekem a legfontosabb az éle­temben a családom. Teljes egészében vissza akarom húzni a karmaimat, abszolút nem érdekel a saját karrierem sem, már kizárólag a meseszép gyere­keimnek és a feleségemnek akarok élni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik