Szórakozás

Ezért lesz más Rékasi Károly idei karácsonya

A Barátok Közt színésze nyári motorbalesete óta átértékelte az életét, éppen ezért a karácsonyi készülődés során és az ünnepek alatt is máshogy zajlanak majd az események. Rékasi Károly és párja, Pikali Gerda elhatározták, hogy idén nem ajándékoznak és össze hozzák az egész családot.

“Másképpen telik az idei karácsony, mint a korábbiak. Az együttlét a fontos. Karácsony második napján nagy családi ebéd lesz nálunk. Idén először minket látogatnak meg a szüleink. Egyetlen kikötésünk volt: nincs ajándékozás, közös élményeink legyenek, szóljon a karácsony az együttlétről. Mi úgy tartjuk, azt tanítjuk a gyerekeknek is, hogy ahol szeretet van, oda ellátogat a Jézuska” – kezdte a Blikknek a színész.

“Az eddigiektől eltérően tényleg nincsen kapkodás. Most furcsa módon nagyon előre elkészültünk, a bevásárlástól kezdve a fenyőfáig, a díszekig minden készen áll arra, hogy meghitten töltsük a karácsonyt. Gerdával ketten megyünk majd éjféli misére is, ennek ellenére nem azzal törődünk, hogy az elvárásoknak megfeleljünk. Olyan eleket készítünk, amelyeket szeretünk, és csak az számít, hogy mindannyian jól érezzük magunkat együtt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik