Szórakozás

Szabó Zsófi jövőre már dolgozni is fog a fizetéséért

A szőke sztár számára igazán kifizetődő döntés volt, amikor a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, hiszen a csatorna három éves szerződése értelmében milliós gázsiját akkor is kézhez kapta minden hónapban, ha egy percet sem dolgozott. Most azonban már biztos, hogy eddigi kisebb-nagyobb megjelenései után állandó műsorban tér vissza a képernyőre Szabó Zsófi.

“Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz. A főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük. A 8.08 Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek képernyőn, de lesz helyettük más, új műsor” – erősítette meg a híreket a Borsnak Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

A kereskedelmi csatorna székházának folyósói pletykái alapján pedig azt is tudni lehet, hogy a Zsófi milyen műsort kap majd. Állítólag a frissen elbocsájtott Adát váltja majd egy sztármagazinban, amire már nagyon készül.

“2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért. Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres műsor legyen. Most elérkezett az én időm!” – fogalmazott Szabó Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik