Szórakozás

Megszólalt Miss Columbia a kínos koronázási baki után

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a múlt vasárnapi Las Vegasban megrendezett Miss Universe szépségversenyen – ahol a Magyarországot képviselő, Nagy Nikinek sajnos nem sikerült bejutnia a legszebbek közé – hatalmasat hibázott a műsorvezető. Az eredményhirdetésnél ugyanis összekeverte a nyertes és az első udvarhölgy nevét, így tévedésből Miss Columbia fejére került a korona. Miután a hölgy sírva köszönte meg a dicsőséget és integetve örült győzelmének, a tévés visszaslattyogott a színpadra és sűrű elnézéskérések közepette közölte, hogy hibázott és a 2015-ös év Miss Universe igazából a Fülöp-szigeteki lány.

A kínos közjátékra az egész világ felhörrent, most pedig maga az “áldozat”, Ariadna Gutierrez is megszólalt. “Mindenkinek szeretném megköszönni azt a rengeten üzenetet, amivel támogattok és erőt adtok. Hiszek abban, hogy a végzetünk meg van írva. Az enyém ez volt.  Örömet tudtam okozni az országomnak azzal, hogy én lettem Miss Universe, még ha csak pár percre is. Most pedig azzal, hogy ennek köszönhetően a világ minden pontján Kolumbiáról és a latin közösségről beszélnek” – írta a szépség, majd gratulációját fejezte ki a Fülöp-szigetekiek felé.

After the storm comes the calm. I want to thank each and everyone of you who have sent messages of support and strength. Every one of you has become an incredible human being in my book and I am the most fortunate and thankful for having the support not only from one country but from the whole entire world. Your destiny is written for you. And my destiny was this. I was able to bring happiness to my country after becoming Miss Universe for only a couple of minutes… Today because of that COLOMBIA and the LATIN COMMUNITY are being talked about in every corner of the world. I also want to congratulate the Philippines for their new Miss Universe 🙏🏼. The happiness that you must be feeling must be incredible. Life continues and in the future we will find out why things happen the way they happen. Thank you all for your LOVE SUPPORT and KINDNESS. ❤️

Ariadna Gutierrez Arevalo (@gutierrezary) által közzétett fénykép, 2015. Dec 22., 16:08 PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik