Szórakozás

Jakupcsek Gabriella: Ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni

jakupcsek-gabriella(430x286)(1).jpg (jakupcsek gabriella, )
jakupcsek-gabriella(430x286)(1).jpg (jakupcsek gabriella, )

A népszerű tévés is az MTVA csoportos leépítésének áldozata lett, ami azért is érthetetlen, mert az általa vezetett Ridikül a legnézettebb műsorok egyike volt. Jakupcsek Gabriella maga sem érti, hogy mi állhatott munkaadói döntésének hátterében.

“Két felvétel közt, teljes sminkben felhívtak egy megbeszélésre. Megbeszélés nem volt, a kezembe adtak egy papírt. A papíromon csoportos leépítésről volt szó. Nem volt komment, nem volt indoklás. Egyebet nem tudok mondani, csak kapkodom a fejem” – kezdte a Borsnak Jakupcsek.

“A Ridikül és a Szeretlek, Magyarország! is nézettségi csúcsot döntött a csatornánál. Huszonhat adást csináltam meg havonta a fizetésemért, ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni. Tanácstalan vagyok. Beültem egy taxiba és hazajöttem. Azóta ülök zavartan, és nem értem, hogy mi történt. Próbálom a gyerekeimnek elmagyarázni azt, amit magam sem értek. Ebben nincs rutinom, csak abban, hogy hogyan kell műsort készíteni. Nem tudom, miről szól ez a történet, a munkámról biztosan nem. Ennél többet nem akarok mondani, nem is nyilatkozhatok az ügyről, nem is tudnék – mondta, majd kis szünet után kényszeredetten elnevette magát: Ezt kaptam a Jézuskától!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik