Szórakozás

Éden Beusból szépségkirálynő lett

Éden Beus (Éden Beus)
Éden Beus (Éden Beus)

Éden Beus, azaz Kerekes Beáta nyerte a prostiperéről is elhíresült Répás Lajos által szervezett Miss Hungary nevezetű szépségversenyt – tudósít a Bors.

A 25. éve megrendezett, ellenben a lap szerint alig száz érdeklődőt vonzó megmérettetésen az Éden Hotel egykori játékosa annyi szavazatot kapott, mint a többi versenyző együttvéve. Ettől természetesen nagyon boldog.

“Ez életem első szépségversenye. Minden ál­mom ez volt, hogy egyszer szépségkirálynő lehessek. Három-négy éve készülök rá. Sokat szenvedtem azért, hogy formába hozzam magam. Nyertes típus vagyok, aki ha valamibe belekezd, azt győztesként szeretné befejezni. Amikor láttam a szép lányokat, volt némi önbizalomhiány bennem, féltem a kudarctól. A szüleim és a barátaim is biztattak, hogy tartsak ki. Nagy dolognak tartom, hogy ezzel a győzelemmel elindulhatok nagy nemzetközi versenyen is. Szerintem hazai és külföldi modellmunkákkal is megkeresnek majd, és ezeket ki is használom” – nyilatkozta Beus, aki a realityben korábbi szexbalesetéről is gátlások nélkül vallott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik