Szórakozás

Nagy összeget ajánlott fel jótékonyságra a Dirty Led Light Crew

Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew 12 millió forinttal, egy nyaralással, és egy autóval lett gazdagabb szombat este, miután ámulatos high-tech produkciójuk teljesen levette a lábáról a közönséget. A győzelemmel valóra vált a ledes fénytechnikát a tánccal különös módon ötvöző társulat legnagyobb álma, saját bevallásuk szerint az első hely nélkül nem is lett volna értelme, hogy elinduljanak az RTL Klub tehetségkutatóján.

A Dirty Led Light Crew fontosnak tartja a jótékonyságot, és hogy segítsék városukat, Sopront. A csapat tagjai úgy döntöttek, hogy egy sérült gyermekekkel foglalkozó alapítványnak ajánlott fel egy nagyobb összeget.

“Ők csodás emberkék, többjüket ismerjük személyesen is, van akinek a testvére nálam táncol. Tudjuk, hogy ők pont arra használják fel ezt a segítséget, ami nekünk a mindenapjainkban nélkülözhetetlen, és egyértelmű része, azaz a mozgásra és annak fejlesztésére. Többek között úszásra, hisz a fűtött medence vize jót tesz az izmoknak, táncra, ahol mozgáskoordinációt fejlesztenek, vagy éppen lovaglásra. Úgy gondoltuk ez a tökéletes helye ennek a pénznek”

– mondta a csapat vezetője, Horváth Zoltán, aki hozzátette: azzal még nem foglalkoztak, hogy mihez kezdenek a nyereménnyel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik