Szórakozás

Got Talent: Nyert a Dirty Led Light Crew

Szombat este tartották az RTL Klub idei gigaprodukciója, az első Hungary’s Got Talent döntőjét.

A tehetségkutatóra bárki jelentkezhetett, aki úgy érezte, hogy tehetségével kiemelkedik a tömegből. Ennek megfelelően színes végső mezőny alakult ki: a néptáncosokból álló Fricska, a rúdtáncos Molnár Nikolett, az All In tánccsapat, Badár Tamás bűvész, a kis versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a high-tech táncprodukciós Dirty Led Light Crew, a táncos lányokból álló Szupergirls, és a Talamba ütőegyüttes mérkőztek meg egymással.

A kilenc döntősre egész héten lehetett szavazni, és rendhagyó módon az adás elején bejelentették, hogy abban a pillanatban a Talamba szerepelt az első helyen.

Az utolsó adás egyik attrakciója volt Sebestyén Balázs érkezése, hiszen a műsorvezető most először jelent meg nyilvánosan, miután pénteken egy fogadás miatt lenyírták haját. A nagy várakozás ellenére eleinte csak egy hatalmas fekete bukósisakban, majd különböző fejfedőkben mutatkozott, de azért csak megmutatta az egy centis haját.

Fotó: Pál Anna
Fotó: Pál Anna

A zsűri két női tagja, Horgas Eszter és Kovács Patrícia is szolgált egy kis látnivalóval, ugyanis hatalmas mellbedobással érkeztek a stúdióba.

Elsőként a 11 bajnokból álló Acro Maniacs lépett színpadra a versenyzők közül egy izgalmas dzsungelprodukcióval. A zsűri szerint bravúrosak voltak, az emberekkel való dobálózás pedig egyenesen megunhatatlan.

Fotó: Pál Anna
Fotó: Pál Anna

Az All In tagjai Horgas szerint háborús vadállatokként szántották fel táncukkal a színpadot, igazán ötletesek voltak.

Czuczor-Gidai Zsófi ezúttal egy saját verssel jelentkezett, és ismét felrobbantotta a cukibombát. A zsűri szerint óvodai barátai mellett már az egész ország imádja.

Fotó: Pál Anna
Fotó: Pál Anna

Őt követte Molnár Nikolett egy lélegzetelállító rúdtánc előadással, amely olyan lendületesre és erősre sikeredett, hogy Csuja legszívesebben olimpiára küldte volna.

Badár Tamás egy elképesztő Facebook-kártyatrükkel varázsolta el a közönséget és a zsűrit, amelybe az egész országot bevonta.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A szomszédokat rettegésre biztató Talamba ütősegyüttes egy varázslatos karácsonyi produkcióval készült, amelyben közel százféle hangszert szólaltattak meg. Horgas Eszternek annyira tetszett a produkciójuk, hogy szívesen csatlakozna a csapathoz.

36 egyszerre magasba lendülő gyönyörű láb, a Szupergirls következett, akik fantasztikus összhangban táncoltak a színpadon.

A Fricska ismét bebizonyította, hogy a modern néptáncnak helye van a kínálatban, élőzenei kíséretük pedig plusz izgalmat csempészett az előadásba.

Fotó: Pál Anna
Fotó: Pál Anna

A Dirty Led Light Crew ámulatos produkciója annyira bejött a zsűrinek, hogy mind a négyen kinyilvánították: nekik kellene megnyerniük a versenyt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A kilenc produkciót követően Balázs és Dombi bejelentették, hogy 2016 sem marad tehetségkutató nélkül: jövőre újra lesz X-Faktor.

Az eredményhirdetés előtt a Britain’s Got Talent első nyertese, egy igazi világsztár, Paul Potts produkcióját láthatták a nézők.

Az adás végén kiderült, hogy az első Hungary’s Got Talent győztese a nézők szavazatai alapján Dirty Led Light Crew lett.

A könnyek között ünneplő hét tagú győztes csapat 12 millió forinttal, egy nyaralással, és egy autóval lett gazdagabb.

Fotó: Pál Anna
Fotó: Pál Anna

A zsűri is választhatott egy különdíjas versenyzőt, aki a műsor kiemelkedő tehetsége lett. A cím büszke birtokosa, Badár Tamás 3 millió forinttal lett gazdagabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik