Szórakozás

Szabó Patrícia kislánya felforgatta az RTL Klub stúdióját – videó

Szabó Patrícia kétéves kislányának, Rozinak már kibontakozóban van a személyisége, nagyon aktív, rengeteg energiája van, még anyukája kiskori énjén is túltesz. Erről ma reggel a 8:08 – Minden Reggel nézői is megbizonyosodhattak, hiszen a Cosmopolitan egykori főszerkesztője kislányával érkezett a stúdióba. Rozi eleinte békésen tűrte, hogy édesanyját faggatják a műsorvezetők, majd eltávolodott tőle, tornagyakorlatokat mutatott be a stúdió padlóján, majd a kulisszák mögött is felforgatta a rendet: a kamerák mögül elővezette a következő vendéget.

“Azt mesélte anyu, hogy amikor én pici voltam, egy idő után gondolkodott a nyugtató szedésén, mert elég aktív voltam. Sikerült nála ezt túlszárnyalni többször is, most egy pr rész, hogy kettő percet egyhelyben tud tölteni. (…) Torna, úszás, néptánc a heti elfoglaltságai. Már jár családi napközibe is, ahol van gyerek, aki lefárad, de ő nem”

– mesélte a riportban Szabó Patrícia, aki egyelőre még nem tudja elképzelni, hogy a család karácsonyfáját hogyan teszi majd bababiztossá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik