Szórakozás

Nemzetközi szépségversenyen képviselte Magyarországot az Éden Hotelben szexelő debreceni lány

Az augusztus 18-ai Miss Hajdú-Bihar szépségverseny döntőjén Tóth Valentina a második helyet szerezte meg. Az a Tóth Valentina, aki ahogy bekerült a TV2 Éden Hotel című műsorába, szinte azonnal szexelt a kamerák előtt. Ennek ellenére a legtöbb zsűritag őt hozta volna ki győztesnek, ám a versenyt támogató helyi fideszes városvezetés közbeszólt. Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, a Miss Hajdú-Bihar fővédnöke elmondta: nem tartanák szerencsésnek, ha egy ilyen múltú lány lenne a város arca.

A győztes végül egy helyi egyetemista, Molnár Dominika Ditta lett, akinek azonban konfliktusa akadt a verseny szervezőivel. Szerintük Dominika megbízhatatlan volt, a döntő után hetekig nem lehetett elérni, a szponzoroknál lemondta az időpontokat, valamint nem királynőhöz illő módon viselkedett. A szépségverseny lebonyolítói ezért úgy döntöttek, hogy Dominika helyébe az első udvarhölgy, Tóth Valentina lép.

“Molnár Dominika Ditta a felkészülés alatt többször félrevezette a zsűrit, nem a valós helyzetét és személyiségét mutatta. Kemény megfeszített munka következett volna a megválasztása utáni hetekben, amit ő nulla százalékban teljesített!

Tóth Valentina nagyon odaadóan és királynőhöz méltóan viselkedik, és képviseli Magyarországot, Debrecent!” – írják a szervezők a Miss Hajdú-Bihar Facebook-oldalán.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük Molnár Dominikát is, aki szerint ha a verseny szervezőinek lenne konkrét bizonyítéka ellene, akkor azt már rég közé tették volna. A lány nehezményezte, hogy miután összetűzésbe keveredett a szervezőkkel, letiltották a szépségverseny Facebook-oldaláról, így azt sem látja mit írnak róla. Szerinte a posztokban is visszatükröződik azaz agresszió, amit a versenyen élőben is tapasztalt. A lánynak meg van a véleménye az új királynőről is: “…lehet én vagyok túl gyerekes, ahogy azt a szervezők minden posztban megemlítik, de inkább legyek gyerek, mint…”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A királynőváltás kapcsán sikerült elérni a Valentina ellen lobbizó debreceni Fideszt is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy így is támogatják-e a Miss Hajdú-Bihar szépségversenyt, hogy egy olyan lány lett a győztes, akinek a múltja nem összeegyeztethető a városvezetés értékrendjével. Az idei királynő nem egyszerűen csak Debrecen arca lett, hanem egyben a város és Magyarország képviselője a nemzetközi Miss Supranational 2015 szépségversenyen.

Széles Diána, a város alpolgármestere válaszában elmondta: tiszteletben tartják a zsűri korábbi döntését, így ők továbbra is Molnár Dominikát tartják a verseny győztesének, aki szerintük alkalmas arra, hogy Debrecen városát képviselje. Széles ugyanakkor megjegyezte, hogy elfogadják a verseny szervezőinek az indokait, ám a személyi változtatást nem feladatuk minősíteni.

A királynőváltás után tehát a város biztosította Molnár Dominikát arról, hogy továbbra is ő Debrecen arca, de emellett megkezdődött a felkészülés a Miss Supranational 2015-re, ahol Tóth Valentina nemcsak a cívisvárost, hanem egész Magyarországot képviselte.

Valentina annak rendje és módja szerint eleget tett királynői teendőinek, beteg gyerekeket látogatott:

Sziasztok!Hamarosan itt a Karácsony! Nagyon szeretem ezt az ünnepet, családommal együtt törekszünk arra, hogy megőrizzü…

Szerző: Tóth Valentina Miss Supranational Hungary 2015.2015. november 19.

Bagollyal cukiskodott és nem utolsósorban promóciós videót forgatott:

Jajj nagyon izgatott vagyok! Hamarosan Nektek is megmutathatom a Kelet- Magyarország image filmet, melyet a vilá…

Szerző: Tóth Valentina Miss Supranational Hungary 2015.2015. december 10.

Valentina végül nem került be a december 4-ei Miss Supranational 2015 döntőn az első 20 lány közé, de a köszönő posztjában kiemelte: hatalmas megtiszteltetés volt, hogy Magyarországot képviselhette egy nemzetközi versenyen.

A Miss Hajdú-Bihar Facebook-oldalának bejegyzéséből az is kiderül, hogy a világversenyen való részvételen kívül Valentina továbbra is ellát olyan promóciós feladatokat, amelyek arra utalnak, hogy valójában mégis ő Debrecen arca, akár belefér ez a debreceni Fidesz világképébe, akár nem.

A dolog érdekessége, hogy a posztban megjelölt programok mind olyan események, amelyek ezer szállal köthetők a városhoz, vagy éppen a városvezetéshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik