Szórakozás

Kulcsár Edina drasztikusan megváltoztatta az életét

Éppen egy éve annak, hogy Kulcsár Edinát Londonban a világ második legszebb nőjének választották, ezidáig pedig szigorú szerződés kötötte ahhoz, hogy változatlan maradjon megjelenése. A szépségkirálynő uralkodás most lejárt, ezért ennek, valamint hat éves kapcsolata végének köszönhetően úgy döntött, hogy szőkére vált.

“Szőke lett a hajam! Na jó, csak a vége… De elég drasztikus a változás igaz?” – írta Edina új frizurája fotója mellé, korábban pedig arról is beszámolt rajongóinak, hogy új otthont talált magának.

“Az utóbbi pár hónapban, igen sok változás történt az életemben, mind a karrieremben amit pozitívumként éltem és élek is meg, de a magánéletemben is drasztikus változások álltak be! Ezeket még én magam sem tudom hogy negatívumként vagy pozitívumként kéne felfognom, de az biztos, hogy nem valami jól éltem meg! Tegnap volt egy éve, hogy 2. lettem a Miss World-ön, ezzel egyetemben lejárt a szerződésem amiben az a kikötés szerepelt, hogy nem változtathatok a külsőmön! A változások felsorolása megkoronázása képpen, pedig pont mára esett a költözésem időpontja, ahol végre nyugodt körülmények között tudok majd létezni. Úgy döntöttem, hogy az elmúlt időszakot azzal zárom le, hogy hajszínt váltok és ezzel, egy új ember is leszek!”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik