Szórakozás

60 évig küldött üdvözlőlapot Erzsébet királynőnek – most választ kapott

ii-erzsébet (erzsébet királynő )
ii-erzsébet (erzsébet királynő )

Andrew Simes minden évben az ünnepek közeledtével tollat ragad, levelet ír II. Erzsébet brit királynőnek, és szeretett nagyapjára, Albert Alfred Simes-ra gondol.

Albert 1952 óta küldött üdvözlőlapokat a királynőnek, és bár választ sosem kapott, egyszer találkozott őfelségével Törökországban. II. Erzsébet emlékezett a férfi nevére (valószínűleg a török címzés miatt is), és azt mondta: “Szóval te vagy az, aki folyton küldött nekem olyan szép karácsonyi képeslapokat.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Amikor a nagypapa 2011-ben 102 évesen elhunyt, unokája folytatta a hagyományt a következő karácsonykor. Andrew legnagyobb meglepetésére nagyjából egy hónappal az ünnepek után kapott is egy válaszlevelet, a borítékon látszott, hogy a Buckingham-palotából küldték. Ez állt benne:

“Amikor idén karácsonykor egy másik Simes-től kaptam levelet, utasítottam az irodámat, hogy kutassanak a nagyapja hollétéről. Szomorúan értesültem róla, hogy meghalt, szeretném kifejezni a részvétemet Önnek és a családjának.”

Az unoka a Facebook-oldalán osztotta meg a megható történetet. A bejegyzésben azt írja, hogy azóta sem tudja visszatartani a könnyeit, ha erre a levélre gondol. Sőt, még mindig minden évben küld karácsonyi képeslapot II. Erzsébet brit királynőnek, már az ideit is postára adta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik