Szórakozás

Új zsűrivel, régi versenyzőkkel, és visszatérő műsorvezetővel erősít A Dal

Fény derült A Dal 2016-os szériájának harminc elődöntős produkciójára, és már az sem titok többé, hogy valóban lecserélték a zsűri három tagját is.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni például egymás ellen versenyezhet majd, hiszen mindketten ott lesznek A Dal című műsorban; előbbi 2014-es győzelme és az Eurovízión való előkelő helyezése után ezúttal zenekarával együtt próbál szerencsét. De a mezőnyben ott lesz többek közt Gáspár Laci, Mohamed Fatima, Gájer Bálint, Nika, Horányi Juli, a ByTheWay, Oláh Gergő, Vásáry André, Agárdi Szilvia, Patai Anna, Fehérvári Gábor Alfréd, a Passed, Ív és a Maszkura és Tücsökraj is. A teljes listát és a dalokból részleteket IDE vagy IDE kattintva találja.

Az előző évekkel való sok egyezés a zsűrinél kevésbé érvényesül, a Csiszár Jenő, Rákay Philip, Rúzsa Magdi és Pierrot alkotta csapat ugyanis idén a Zséda, Pierrot, Frenreisz Károly és Both Miklós négyesre változott.

Az első elődöntő – melynek műsorvezetői ezúttal is a kisfiát nemrég világra hozó Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek – 2016. január 23-án lesz, a döntő pedig február 27-én a Duna Televízión lesz látható. Akkor fog kiderülni, hogy melyik dal, és melyik előadó képviseli tehát Magyarországot a Stockholmban megrendezésre kerülő jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik