Szórakozás

Rúdtánc stúdióban neveli kislányát a Got Talent továbbjutója

A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgöző produkciójával egyenes ágon döntőbe jutott a Hungary’s Got Talent elképesztően légies rúdtáncosa, Molnár Nikolett. A tehetségkutató felfedezettje a Borsnak árulta el, milyen komoly áldozatot hozott munkájáért; a táncos ugyanis saját, stúdiónak berendezett otthonában, kislánya és párja mellett kényszerül oktatni és gyakorolni.

Szertornáztam, később a balettintézetbe jártam. Amikor felhagytam a tánccal, sokáig nem találtam olyan sportot, amely igazán érdekelne, pár éve viszont felfedeztem a rúdtáncot, rúdfitneszt. Nyertem már európai bajnokságokat is, két éve pedig saját stúdiót nyitottam.

Van, hogy reggel héttől oktatok, mielőtt elviszem oviba a kislányom, este pedig csoportos óráim vannak. Egyszóval, mindig van nálunk valaki, elő sem fordulhat például az, hogy valaki törölközőben jön ki a fürdőszobából, vagy a kanapén pizsamában szürcsölgeti a kávét”

– mesélte Nikolett, aki igyekszik sok időt töteni 5 és fél éves kislányával.

“Ha nem tanítok, akkor balettozni vagy lovagolni viszem. Sokszor szeretnék nyugalmat, amit a kis szobánk nem tud megadni, nincs kikapcsolódás, intimitás, nyugalom. De nem volt más opció, kényszerhelyzetben vagyunk, ezért amíg a kislányom iskolás nem lesz, valószínűleg itt maradunk” – mondta el a Got Talent döntőse, aki az RTL Klub videójában azt is elárulta, óvodás kislánya már most odavan a rúdtáncért, aminek lelkes és aktív gyakorlója is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik