Szórakozás

Pártos Csillánál kikapcsolhatják a villanyt és a gázt

Hidegben és sötétben, áram nélkül töltheti a karácsonyt Pártos Csilla, és fia, a tizenéves Csabika – írja a Blikk. A lap ugyanis úgy értesült, hogy a nemrég elvált anyukának volt férje tesz keresztbe, legalábbis akadályozza őt a számlák befizetésében.

Eddig ugyanis úgy működött a dolog, hogy Csaba a láthatások alkalmával a fiával elküldte a közüzemi számlákat, de egy ideje már nem küld semmilyen csekket. Ráadásul a villaépület, amelyben már lassan két éve a táncosnő fiával lakik, Pécsi Ildikó nevén van, ahogy a közműszolgáltatókkal kötött szerződések is.

“Meg tudom megerősíteni a Blikk információit, de szeretném elmondani, hogy ügyfelem, Pártos Csilla mindig minden számlát, csekket kiegyenlített, és most is ezt szeretné tenni. Éppen ezért az egyik munkatársammal végig fogja járni az összes közműszolgáltatót, és más szolgáltatókat, ahol jelezni fogja fizetési igényét, és megpróbálnak megoldást találni a jelenlegi tarthatatlan problémára” – nyilatkozta dr. Gerencsér András, Pártos jogi képviselője.

Egyelőre még sem a vizet, sem a gázt nem kapcsolták ki a budai villában, de ez akár napokon belül megtörténhet, ami pont a család karácsonyozását teheti majd tönkre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik