Szórakozás

Kínos percek és újabb továbbjutók a Got Talent elődöntőjében

A Hungary's Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntője is lezajlott.

Az első elődöntőből továbbjutott Dirty Led Light CrewBadár Tamás és Czuczor-Gidai Zsófi, és a második elődöntőben kiválasztott Szupergirls, Talamba és All in után újabb három résztvevővel bővült a jövő heti döntőbe jutottak névsora.

De előbb azért nehéz lenne szó nélkül elmenni az egészen meghökkentő, Sebestyén Balázs szerint is szürreális, úgynevezett stand up produkció mellett, amit a Fekete-ikrek hoztak a Got Talent színpadára. A kínosan feszengős pillanatok alatt végig ott villoghatott mindenki fejében a kérdőjel, hogy ez most vajon tényleg komoly-e, amíg a zsűri tagjai végül szép sorjában meg nem nyomták a piros gombot, és ezzel véget vetettek minden idők leghumortalanabb főműsoridős előadásának. Na de győződjenek meg róla a saját szemükkel-fülükkel, persze csak ha mernek….

Na de túl a sokkon… Az est lényegi része mégis csak az volt, hogy az  Acro Maniacs, a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, a Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, a Peet Project és a R3D Zone előadók és formációk hol jobb, hol rosszabb produkciói után a nézők döntése alapján ezúttal is győzteseket, de legalábbis továbbjutókat hirdettek. Így pedig Bangó Adrienne, az Acro Maniacs, a Fricska és Molnár Nikolett jutott be a Top 4-be, ahonnan aztán egyenes ágon Molnár Nikolett és az Acro Maniacs került a döntőbe.

Adrienne és a táncegyüttes közül a zsűri nem tudott dönteni, így végül a nézői szavazatok száma szerint harmadikként a Fricska lett a továbbjutó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik