Szórakozás

Geszti a Got Talentben tér vissza az RTL Klubra

Geszti Péter új „Ma ne, ma ne” című dala a Hungary’s Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon – derül ki a csatorna közleményéből. A Rapülők, Jazz+Az, és Gringo Sztár után GESZTI néven indítja útjára új zenei projektjét az X-Faktor egykori mentora.

„Elkészült egy, a korábban tőlem megszokottól teljesen eltérő zenei világot tükröző anyag. A Ma ne, ma ne című, remélhetőleg slágerben Ambrus Rita énekel velem. A Gringo Sztárból már jól ismert zenészek alkotják a kísérő zenekaromat, az új stílushoz viszont új nevet kellett találnunk. Voltam én már MC Gesztenyétől kezdve szöveggyártó kisiparosig minden, miért ne lehetnék most már egyszerűen csak Geszti?” – mondta el a Geszti szombati extra fellépőként az új formációról.

A műsor harmadik élő elődöntőjéből kiderül az is, hogy az eddig továbbjutott hat előadó és formáció mellett kik lesznek december 19-én a műsor finalistái. A szombati adásban az Acro Maniacs, a Bandart, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Fekete Adrienn és Melinda, a Fricska, Milák Mózes, Molnár Nikolett, a Peet Project és a R3D Zone méretteti majd meg magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik