Szórakozás

Megütötte tévés kollégáját Bunyós Pityu

Rosszul sült el egy ártatlannak tűnő évődés Laci Betyár és Bunyós Pityu között. A Sláger Tv két mulattatója egy megbeszélés közben heccelték egymást, ám a végén Pityu akkorát behúzott kollégájának, hogy egyetlen ütéssel padlóra küldte.

A hajdani nehézsúlyú bokszoló hatalmas ökle olyan fájdalmas sérüléseket okozott, hogy végül orvost kellett hívni a betyárhoz. Laci Betyár és Bunyós Pityu azóta nem beszélnek egymással annak ellenére, hogy közös műsoruk a mulatós csatorna egyik legnézettebb produkciója.

“A tárgyalás közepette valamiről nem egyezett az álláspontunk, a vita hevében felpattantunk az asztaltól, és poénból egymásnak estünk. Nem először fordult ez elő, csomószor hülyéskedtünk így korábban is. Laci Betyár viszont ezúttal kicsit túljátszotta a szerepét, én meg véletlenül elmértem az egyik felütésemet, a kelleténél nagyobbat sújtottam a bordáira. Ráadásul nem bírta olyan jól az ütést, mint gondoltam. Azonnal látszott a tekintetén, hogy nagyon fáj ne­ki a találat. Akkor az fordult csak meg a fejemben, hogy

megrepedhetett a lengőbordája, de állítólag valamelyik belső szerve, a mája vagy a veséje is megérezte az ütést.

Azért nem tudok pontosabb diagnózist, mert azóta nem álltunk szóba egymással. Voltunk ugyan már együtt ugyanott fellépni, de ott se váltottunk szót” – mondta a Borsnak Bunyós.

Laci Betyár nem szeretett volna nyilatkozni az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik