Szórakozás

Molnár Andi jótékonykodással töltötte születésnapját

A napokban 33. születésnapját ünneplő táncos gondolkodás nélkül bólintott rá a felkérésre. “A karácsony közeledtével még érzékenyebb vagyok a jótékonysági felkérésekre. Mikor Siklósról kerestek, hogy a helyi, nehéz sorsú gyerekekkel közösen készülődjek az ünnepekre, azonnal igent mondtam” – kezdte Molnár Andi.

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese úgy bánt a kicsikkel, mintha a sajátjai lennének, ráadásul az ünnepi készölődés után még a helyi wellness szállodába is elvitte őket szórakozni. A jóból azonban Andi sem maradt ki, hiszen a gyerekek egy tortával lepték meg.

“A mézeskalácsot együtt szaggattuk ki, majd díszítettük fel a gyerekekkel, és pár tánclépést is megmutattam nekik, igaz a fiúk kicsit bátortalanok voltak közben. A meglepetésből én sem maradtam ki, mert a gyerekek váratlanul megajándékoztak egy szülinapi tortával, ugyanis megtudták, hogy néhány nap múlva ünnepelem a születésnapomat. Hangosan énekelték nekem a Happy Birthday-t, nagyon megható pillanat volt ez számomra” – mesélte a tanítványába beleszerető tánctanár.

Galéria
Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik