Szórakozás

Peter Srámek anyukája magyar barátnőt szeretne fiának

A Sztárban sztár második helyezettje alig három hónapja vágott bele önálló budapesti életébe és habár nagyon élvezi a felhajtást maga körül, vannak dolgok, amiben még segítségre szorul. Ilyen például a főzés.

“Az első hónap nem voltkönnyű egyedül Budapesten. Nagyon hiányzott anyukám, apukám, a testvérem, a pozsonyi barátaim. Nehezen szoktam meg az egyedüllétet. Főzni sem tudok igazán jól, úgyhogy bármennyire is unom már, sokszor pizzát rendelek” – vallotta be az énekes a Best magazinnak.

Peter Srámek ezenkívül a magyar nyelvvel is küzd még, éppen ezért az édesanyja örülne neki, ha végre találna magának barátnőt, aki tanítgatná.

“Nagyon örülnék, ha lenne mellette egy lány, de tudom, hogy a Sztárban sztár mellett nem maradt ideje ismerkedésre. Nagyon lelkiismeretesen próbált, a randizás már nem fért bele az idejébe. Pedig örülnék, ha találna magának egy csinos magyar lányt. Akkor biztos, hogy még jobban meg tudná tanulni a nyelvet” – mondta az anyuka, aki néha fia helyett válaszolja meg a rajongói leveleket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik