Szórakozás

Külön benzinkútja volt Lagzi Lajcsinak – már a NAV is rászállt

Saját benzinkútja volt Lajcsinak a birtokán – írja a mai Blikk. A lap információi szerint a NAV munkatársai a napokban megjelentek a trombitás boldogasszonypusztai birtokán, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy a több ezer literes tartályokban milyen üzemanyagot tárolnak, és Lajcsi honnan szerezte be azokat; na és persze tudja-e igazolni számlával a vásárlást. A NAV-osok szakértői vizsgálat céljára mintát is vettek a benzinből.

“Meg tudom erősíteni az értesüléseiket, valóban kiszállt a NAV a boldogasszonypusztai ingatlanra. Segítettük munkájukat, még a mintavételezéshez szükséges eszközöket is rendelkezésükre bocsátottuk. Ügyfelem mindent a törvényeknek és a jogszabályoknak megfelelően kezel a birtokán lévő töltőállomással kapcsolatban” – nyilatkozta dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd az üggyel kapcsolatban.

“Elnémították Lagzi Lajcsi ügyvédjeit”

Mindeközben a Bors arról ír, az ügyészség állítólag kizárási indítványt kér Lajcsi két ügyvédjére. A jogászok közleményt adtak ki.

„Galambos Lajos a tegnapi nap folyamán dr. Fröhlich Krisztián ügyvéden keresztül kiadott közleményére reagálva, miszerint új vezető védőt bízott meg dr. Szilágyi Roland helyett, tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a védelem struktúrájának változása miatt, a jövőben sem dr. Szilágyi Roland, sem dr. Berényi András semmilyen kommunikációt nem kíván folytatni Galambos Lajos bármely ügyében a sajtó munkatársaival.”

“Bizakodó vagyok! Én szerintem áttörés várható az ügyben rövidesen. Mindig is védő voltam az ügyben, csak kicsit a hangsúlyok áttolódtak. Dr. Borza János kollégánkat kértem meg, hogy némiképpen a médiaszerepléseket háttérbe szorítva kezdjünk hozzá a rendes munkához. Lajcsi jól van, bár tíz kilót fogyott, fizikailag jól érzi magát. Áttörés várható az ügyben” – mondta el a lapnak a védő, dr. Fröchlich Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik