Szórakozás

Linczényi Márkót szerelmes levelekkel és aktfotókkal bombázzák

A Hungary’s Got Talent zsűritagja a tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg női rajongóra tett szert.

Linczényi Márkó igen nagy népszerűségnek örvend a gyengébbik nem képviselőinek körében – derült ki a Reflektor riportjából. A Got Talent 32 éves ítésze ugyanis elárulta, utoljára kamaszkorában kapott ennyi szerelmeslevelet; persze akkor vélhetően még nem mellékeltek hozzá cicis fotókat….

“A szerelmes leveleket nagyon élvezem. Van, amelyik verses formában jön, van amelyikhez kapok illusztrációt; van egy lány, aki kitartóan küldözget képeket magáról, egyre hiányosabb öltözetben. Eljutottunk az egész alakos portétól a fél alakig, az amerikai képkivágásig, majd a végén csak ciciket kapok” – mesélte nevetve a zenész, aki természetesen kicsit sem bánja a felé irányuló figyelmet.

“Egészen elképesztő leveleket kapok. Most vasárnap három szerelmi vallomást is kaptam, amitől annyira boldog vagyok, mert ilyen utoljára tényleg gimiben volt” – áradozott a zsűritag, aki azért azt is elárulta, ennél persze sokkal fontosabbnak tartja mindazt, amit az elmúlt hónapokban a versenyzőktől és a zsűritársaitól kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik