Szórakozás

Szerződést bontott André Agassi és Schobert Norbi

24.hu
24.hu

2015. 12. 02. 12:59

Korábban a témában:

André Agassi 2014 szeptemberében kötött szerződést a Schobert Norbi-féle Norbi Update Lowcarb Nyrt-vel arról, hogy a visszavonult amerikai teniszező lesz az Update nemzetközi reklámarca.

Akkoriban sokat lehetett hallani az együttműködésről, amelyet komoly sajtótájékoztatón jelentettek be, és amely értelmében állítólag félmilliárd  forint üthette Agassi markát. Mostanában azonban nagy volt a csend az együttműködés körül, a Velvet rá is kérdezett Agassi menedzsmentjénél, hogy miért. A következő választ kapták:

Mindkét fél közös megegyezéssel úgy döntött, hogy véget vet a partnerségnek.

André Agassi tehát már nem adja az arcát az Update-hez. A szerződés még 2015. november 25-én szűnt meg, amelyről egy tájékoztatást is közzétettek a Budapesti Értéktőzsdén – csak Agassi neve helyett egy külföldi cégnév szerepelt benne, ezért nem tűnt fel senkinek.

A 24.hu néhány napja arról kérdezte Schobert Norbit, hogy mivel magyarázza az Update tőzsdei lejtmenetét. Interjúnkat itt olvashatja el >>

Schobert annak idején így harangozta be az Agassival való együttműködést:

Egy olyan embert tudtam megnyerni három évre az Update nagykövetének – sőt, üzlettársamnak –, aki nagyon különleges. Magyarország ezeréves történelmében ugyanis ilyen erős ember nem állt magyar cég élén. Ha nem kockáztatunk, akkor csak a kudarcot tudjuk választani. A sikerhez kockázatot kell vállalni, és mi a sikert választjuk.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.