Szórakozás

Majka két hétig jótékonykodásra használja Facebook-oldalát

A rapper abszolút követendő példaként a nehéz sorsúaknak szeretne segíteni, kihasználva a többszázezres rajongótáborában rejlő lehetőségeket.

Igazi karácsonyi hangulat árad Majka bejegyzéséből, melyben a rapper egy nagyon szép kezdeményezés élére állt.

Nem akarok közhelyes lenni ,h egy csomó embernek mennyire más ez az ünnep ,és nincs boldog karácsonyuk, sőt az egèsz életük arról szól ,h küzdenek. Napról napra élnek, betegek, nincstelenek vagy egyszerűen boldogtalanok! Tele lesz a Facebookunk ezekkel a hírekkel és levelekkel ebben a hónapban /is/.

Hetente 500.000-1.000.000 ember látja azokat a posztokat amiket kirakok.Ez óriási szám! Rengeteg cég nagyon sok pénzt fizet azért , h a termékük eljusson ennyi lehetséges vásárlóhoz. Én viszont szeretném ,ha most két héten keresztül inkább azoknak az embereknek a kérése jutna el ehhez a rengeteg emberhez , akiket nem a profit , hanem a kényszer hajt!

December 1-7 , aztán december 16-23.a között két hétre kiadom ezeknek az embereknek a facebook oldalam! Aki segítséget vár írjon! Minimális szűréssel próbálom kivédeni majd azokat akiket esetleg nem a jóindulat vezérel , de írjatok bátran , en megosztom, és ha sikerül szebbé vagy könnyebbé tenni az ünnepeket akkor egy nagy yeeeee!! Örülünk !!”

– olvasható a bejegyzésben, aminek végén Majka a nagyobb táborral rendelkező magyar celebeket is megszólította azzal, hogy kövessék példáját, és próbáljanak segíteni a rászorulókon.

December 1! Nekem itt kezdődött a tél mindig mikor gyerek voltam! Soha nem érdekelt a naptári marhaság. Jön a miku egy…

Szerző: Majka2015. december 2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik