Szórakozás

Got Talent: A jégszobrász Kovács Patríciának bizonyítana

M. Tóth Zsolt három igennel jutott tovább a Hungary’s Got Talent válogatóján; a zsűri a Top 30-ba választotta. A jégszobrász fő célja, hogy most szombaton a szkeptikus ítészt, Kovács Patríciát is meggyőzze.

„Bíztam benne, hogy a zsűrit is elkápráztatom az alkotásommal” – mesélte a válogató után Zsolt, miután Kovács Patrícia értékelésében azt mondta, nem hiszi, hogy a továbbiakban lehet izgalmas egy ilyen produkció a Got Talent színpadán. Zsoltot így most az motiválja, hogy Patríciának is megfeleljen.

„Kicsit zavart, hogy nem négy igent kaptam. Szeretném megmutatni Patríciának, hogy van ebben több lehetőség is” – nyilatkozta a jégszobrász, aki saját kis műhelyében rengeteget készül az élő elődöntőre, ami számára a szokásosnál is nagyobb kihívás lesz.

„Általában 10-12 percig készül egy egyszerűbb figurális forma. Szembesítettek vele, hogy a showban csak három percem lesz” – árulta el Zsolt, aki stopperórával méri az időt a próbái során, és mindent bevet, hogy a jég mellett az időt is sikerüljön legyőznie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik