Szórakozás

Elásott autókat keresnek a rendőrök Lagzi Lajcsin

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Újabb nyomozás indult a még mindig előzetesben lévő Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi ellen.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök tegnap megszállták a mulatóskirály boldogasszonypusztai birtokát. Meg nem erősített hírek szerint

lopott autókat vagy autóalkatrészeket kerestek, amelyeket a többhektáros birtokon ástak el, vagy süllyesztettek el

a magántóban, amely ugyancsak Lajcsié. A zsaruk állítólag fémdetektorokkal is felszerelkezve kutattak a birtokon. Hogy mit talált a rendőrség, nem árulták el – írja a Blikk.

Csapatszállítókkal hozták a helyszínre a területet átvizsgáló rendőröket, akiknek még a polgárőrök is segítettek a kutatásban, sőt később a NAV munkatársai is megjelentek. A lap információi szerint feljelentés alapján tartottak kutatást.

Léber Gabriella, a megyei rendőrkapitányság szóvivője elmondta, egy nyomozati cselekményt hajtottak végre a boldogasszonypusztai ingatlanon, amely nem azonos a jelenleg folyamatban lévő, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által folytatott eljárással.

A Galambos család ügyévei nem tudtak felvilágosítást adni a nyomozásról. A most indított eljárásnak azonban köze lehet egy korábbi, Galambossal kapcsolatos nyomozásnak, amely biztosítási csalás ügyében indult a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik