Szórakozás

Damu Roland elhagyta várandós feleségét

Damu (Array)
Damu (Array)

Pár napja még az volt a hír, hogy Damu Roland párja, Edina gyermeket vár. A mai Blikk szerint azonban eddig tartott a családi idill: a színész elhagyta állapotos feleségét, és egy színészotthonban húzza meg magát. Az ok állítólag a kismama alkoholizálása.

“Nagyon szeretem őt, az életemet odaadnám érte. Ha születendő kislányunkra, Mayára gondolok, tudom, hogy nem szabadna innom, de beteg vagyok, és bármire képes vagyok az alkoholért. Igen, Roland és a családom többször bevitt az elvonóra, volt, hogy az ügyeletes orvos küldött be. Olyan is előfordult, hogy taxival szöktem haza onnan. Egy józan pillanatomban el akartam vetetni a babát, mert tudtam, hogy mérgezem, ha iszom és dohányzom. Aztán mikor odaértem a kórházba, meggondoltam magam. Akarom a gyerekünket és Rolandot, értük megteszem, hogy befekszem bentlakásos alkoholelvonóra” – mondta el Damu felesége. A börtönviselt színész aggódik a jövőjük miatt.

“Szeretem Edinát, és borzasztóan aggódom, nehogy a kislányunknak valami baja legyen. Három évig minden gondolatom Edina volt a börtönben. Tudtam, hogy ivott, hiszen eleve a pszichiátrián ismerkedtünk meg. Miután kijöttem a börtönből, kiderült, hogy közben is ivott. Féltem a jövőnket, de segítem őt, amiben csak tudom, hiszen szeretem, ő a leendő gyermekem édesanyja. Most is úgy szeretem, mint három éve egyfolytában, de tudom saját édesanyám példájából, hogy egy alkoholista nem biztos, hogy képes a gyógyulásra” – nyilatkozta Damu a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik