Szórakozás

Kasza Tibi élő adásban szólt be Tóth Gabinak

A műsorvezető nem hazudtolta meg magát a Sztárban sztár tegnap esti műsorában, és közös produkciójuk után nem túl elegáns megjegyzést tett az énekesnő alakjára.

Örülhetett Kasza Tibi népes rajongótábora, mert kedvencük is feltűnt a Sztárban sztár vasárnap esti döntőjében, mégpedig egészen nosztalgikus hangulatot teremtve régio együttese, a Crystal énekeseként.

A Lajtai Kati bőrébe bújt Tóth Gabival – és persze testvérével, Gáborral – közösen színpadra lépő Kasza már a produkció alatt is formában volt, és az énekesnő háta mögött saját maguk paródiáját is megjelenítette, de az igazi bombát azért a végére tartogatta. A zsűri értékelése után ugyanis kifejtette, hogy Tóth Gabinak szerinte miért is volt nehéz dolga a Crystal énekesnőjének megformálásakor.

“Van egy fontos dolog, amiben a Gabit még meg kell, hogy védjem. Mert ugye megkapta a Lajtai Katinak az eredeti, crystalos ruháját, ugye nem teljesen azokkal az adottságokkal…. A légzés alapvetően problémát okozott, mert beletuszakolták a Lajtai Kati ruhájába, és azt, hogy túlélte a produkciót, ez önmagában teljesítmény” – “kedveskedett” az énekes-műsorvezető a láthatóan valóban nem túl előnyösen felöltöztetett partnernőjének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik