Szórakozás

Sztárban sztár: Kihirdették a győztest

Gáspár Laci (Array)
Gáspár Laci (Array)

Vasárnap este zajlott a Sztárban sztár döntője a TV2-n, ahol 13 énekes 10 adáson keresztül látott több mint 100 átváltozása után végre kiderült, hogy ki kapta a 2015 Legsokoldalúbb előadója címet. Tóth Gabi, Csobot Adél, Gáspár Laci és Péter Sramek az utolsó adásban sem pihentek: mindannyian két produkcióval próbálták meggyőzni a közönséget, hogy ők a legjobbak.

A döntőben elsőként Tóth Gabi lépett színpadra a nyolc testőrt foglalkoztató Kis Grófóként, elképesztő mulatós produkcióját még az eredeti bulibáró is annyira imádta, hogy dublőrmunkát ajánlott neki.

Szolnoki Péterrel énekelt duettet Csobot Adél, aki Auth Csillát alakította a színpadon. Az énekesnő egy esőben álló telefonfülkében énekelt partnerével világszínvonalúan, imádta a zsűri.

Aztán Gáspár Laci következett, aki még utoljára nővé változhatott. Bonnie Tyler kedvéért öltött magassarkút és szoknyát, fehérre sminkelt arcával és furcsa hajviseletével azonban inkább hasonlított egy szellemősanyára vagy egy transzvesztita show sztárjára – amivel kapcsolatban korábban már visszautasított egy felkérést.

Péter Sramek a Kelemen kabátban frontemberének bőrébe bújva duettezett Ecküvel, az együttes szürreális nyári klipjének átdolgozásával. A zsűri szerint ezúttal Sramel csak mérsékelten volt ügyes.

Csobot Adél másodjára Selena Gomezként énekelte nagyon szépen, hogy “pipipi”. A cuki produkcióban a kismama még párját, Istenes Bencét is köszöntötte.

Gáspár Laci Curtissel is duettezett egyet, Majkát megformálva adták elő legnagyobb slágerüket, a Belehalokot. A rapper, aki egyben a Sztárban sztár zsűritagja is, aggódott Laciért és kényelmetlenül érezte magát a produkció közben, de végül nagyon megdicsérte Gáspárt. Bereczki Zoltán szerint pedig egyértelműen egy győztes előadás volt.

Hernádi Juditként énekelte a Sohase mondd című számot Sramek, aki könnyedén alakult át dívává és másolta le az énekesnő lassú, méltóságos mozdulatait. Bereczkivel is flörtölt egyet, és még Hernádi Juditot is meghatotta finoman humoros produkciójával.

A Crystal énekesnőjét, Lajtai Katit Tóth Gabi formálta meg a döntőben, duettpartnere pedig természetesen Kasza Tibi volt.

A műsor végén Tilla kihirdette a Sztárban sztár harmadik szériájának győztesét.

A közönség döntése alapján a 2015 Legsokoldalúbb előadója címet Gáspár Laci kapta meg.

A második helyezett Péter Sramek, a harmadik – és egyben a műsor legjobb női előadója – Tóth Gabi lett, a negyedik helyen pedig Csobot Adél végzett. Az eredményhirdetésnél kiderült, hogy komoly különbség alakult ki az első és az utolsó kettő előadó között a nézői szavazatok megoszlásában.

Gáspár Laci könnyekig hatódott az örömtől, miközben átvette a győztesnek járó kupát, a maszkok készítéséhez használt öntőformát, és az 1 millió forintot, amelyet az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítványnak ajánlott fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik