Szórakozás

Caramel szégyellte a családja szegénységét

Molnár Ferenc Caramel a törökszentmiklósi cigánytelepre született, egy döngölt földpadlós házba. Hányatott gyerekkora miatt nem sokan jósoltak neki sikert, mégis magasra ívelt a karrierje mióta tíz éve megismerte az ország a Megasztár versenyzőjeként.

“Emlékszem, nagyon szégyelltem az isko­lá­ban, hogy szegények voltunk. Egyszer egy kará­cso­nyi szünetről mentünk vissza, amikor az osztályfőnöki órán a tanár megkérdezte, hogy ki mit kapott karácsonyra. Volt, aki azt mesélte, új cipőt meg walk­mant, volt, aki azt, hogy elutaztak külföldre. Én meg kitaláltam egy hazugságot, mert annyira szégyelltem, hogy én semmit” – mondta az Echo Tv Arckép című, vasárnap este adásba kerülő műsorában az énekes.

Caramel igazságtalannak érezte, hogy amíg mások szép házban laknak és megvan mindenük, addig az ő családjukban előfordult, hogy enni sem volt miből.

“A cigánytelepen nőttem fel. Olyan házban laktunk, ahol nem volt bekötve a víz, nem volt fürdőszobánk, műanyag kádban fürödtünk esténként. Négy-öt utcánként volt egy nyomós kút, tudod, az a kék” – idézi a Blikk Molnár szavait, aki nemrég bejelentette, hogy visszavonul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik