Szórakozás

Babát vár Damu Roland felesége

Damu Roland és a börtönben feleségül vett szerelme, Edina évekig plátói kapcsolatban éltek. Levelekben tervezték a közös jövőt, a színész szabadulása óta azonban minden percet együtt töltenek. Összeköltöztek, együtt dolgoznak, és hamarosan együtt nevelik majd közös gyermeküket is.

Damu – aki már szabadulása után azt nyilatkozta a 24.hu-nak, hogy gyártják a bébiket – ugyanis harmadszorra is apai örömök elé néz:

Edina már az ötödik hónapban jár, vagyis tavasszal megszületik a pici.

“Egyik reggel álltam a tükör előtt, és valahogy hatalmasnak láttam a hasamat. Tudtam, hogy nem az anyukám előző nap készített sóletje fújt fel, de Roli mégis azt mondta: csak képzelődök” – mondta a Blikknek Damu felesége, aki bizonyosságot akart, valóban várandós-e, vagy férjének van igaza, és csak bebeszélte magának.

Másnap a testvére egy terhességi teszttel állított be hozzá, ami azonnal kimutatta, hogy neki volt igaza. A kismama már fogantatás után egy héttel rájött, hogy bizony úton van a baba.

“Bár három gyermeket tervezünk, mégis féltettem őt az ikerterhesséttől, hiszen a kora miatt így is veszélyeztetett terhesnek számít. Az első ultrahangon aztán kiderült, hogy csak egy babánk lesz.

Sírva fakadtam az örömtől, a picinyünknek járt a keze-lába, akár egy karateharcosnak”

– árulta el a lapnak a kabaréban visszatérő Damu Roland.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik