Szórakozás

Sarka Kata megtanítja gyerekeinek, hogy nem természetes dolog a jólét

Hajdú Péter felesége a Story magazin hasábjain gyereknevelési elveiről vallott, így többek közt azt is elárulta, miért fogja lányát szigorúbban, és hogyan próbálja a kicsiknek megtanítani a munka értékét.

“A minap mesélte Noémi, hogy egy iskolatársának nem tudott megvenni valamit az anyukája. A lányom egyből felajánlotta, hogy majd én megveszem neki…. Jó, ha ennyire segítőkész a lányom, de meg kell értenie, hogy nem fán terem a pénz, és nem vállalhatjuk magunkra minden ember gondját. Elmondtam a gyerekeknek, hogy amikor apa a Frizbiben forgat, és anya sincs itthon, akkor mindketten keményen dolgozunk, mert mi is munkából élünk. (…) Azon vagyok, hogy értékeljék a munkát, és megértsék, sajnos nem természetes dolog a jólét” – mondta el Sarka Kata, aki következetesnek tartja magát, és első osztályos lányát máris igyekszik magabiztos nővé nevelni.

“Noémi okos, dörzsölt, igazi apja lánya. Jobban kell fogni, többet is követelek tőle. Azt akarom, hogy a legjobban teljesítsen az iskolában, és ha belekezd valamibe, véghez is vigye. (…) Az is rendben van, ha megkérdi, hogyan kell sminkelni, egészségesen étkezni, s az is jó, ha már most sportol a későbbi karcsúsága érdekében. Egyszóval el kell sajátítania, hogyan kell nőnek lenni, mert az magabiztosságot ad” – fejtette ki véleményét a celebfeleség.

A teljes interjút a Story ma megjelent, legfrissebb számában tudja elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik