Szórakozás

Transzvesztiták csábítják Gáspár Lacit

Gáspár Laci minden lehetséges módon tiltakozik ellene, mégis ő a legjobb férfi-nő a Sztárban sztár történelmében. Átalakulásai kinézetre nem csak humorosak, hanem egyszerűen zseniálisak, miközben a hangja is a helyén van. Volt már Cher, Meghan Trainor, Whitney Houston, Donna Summer, Mel B, legutóbb pedig Olivia Newton-John is.

Nem csoda, hogy egyből lecsaptak rá a transzvesztiták: a szakma “királynője”, Amanda Elstak nemcsak a saját show-jába hívta meg, hanem külföldi fellépéseket is szervezne neki.

“A műsoraim fellépőinek csak kisebbik része transzszexuális, már a rajongók nagyobbik része is hetero. Laci előtt külföldön is fényes karrier állhat, hiszen kevés az olyan előadó, akinek tényleg van hangja is. Ő ebben verhetetlen. Ráadásul nincsenek műmellei, ami kint kizáró ok is lenne, műmellekkel csak sztriptízműsort vállalhatna. Az állandó szereplőm, „Zsófi” öt éve nősült, most született kislányuk, ennek ellenére nőként áll színpadra, és ebből él. Lacinak is minden lehetősége adott, hogy fényes karriert fusson be. Kint két számért kétszáz eurót, azaz hatvanezer forintot is megkaphat, és egy este nem egy fellépése lenne” – mondta a Borsnak Elstak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Gáspár Laci azonban túlzottan nem rajong a travishow-s fellépések ötletéért.

“Akármilyen nagy összeget kínálnak, köszönöm, nem! Semmi bajom velük, egyszer már meghívtak énekelni egy szilveszteri buliba, de nem lennék hiteles. Egy előadónak az a legfontosabb, hogy olyat csináljon, amit szeret. Csak úgy lesz hiteles, én pedig ezt annyira nem szeretném, inkább a saját dalaimat énekelném. A Sztárban sztár a szórakoztatásról szól, és boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom, élőben énekelhetek” – üzente meg az énekes, aki jelenleg nyerésre áll a Sztárban sztárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik