Szórakozás

Ganxsta Zolee törzsvendég volt a nemibeteg-gondozóban

Féktelen bulik jellemezték Ganxsta Zolee minden estéjét, amikor fellépni indult a Sex Action korszakában. Szállodaszobákban randalíroztak, összetörtek mindent, amit értek, ittak és persze csajoztak. A rapper most megjelenő Döglégy a világ körül című könyvében egy megdöbbentő titkot is elárul: minden turné után a nemibeteg-gondozóba vezetett a zenekar útja.

Turnéról általában mindig a Mária utcába mentünk, egyenesen a nemibeteg-gondozóba. Piros volt, viszketett, az embernek minden baja volt. A nővérke csak ránk nézett: már megint maguk azok? Turné volt, csókolom.

– idéz a Blikk Ganxsta írásából.

Nem véletlen, hogy a rapper és társai rendszeresen vizsgáltatták magukat, hiszen állításuk szerint szinte válogatás nélkül döntötték meg a lányokat a koncertek után.

“Később bementünk a saját szobáinkba, és széttörtünk mindent, amit csak lehetett. A tévé képcsövét bekúrtuk, a lámpákat szétvertük. Matyi hazahozott egy nagyon szimpatikus fiatal csajt. Melegítőben volt, szóval nem öltözött ki. Matyi hátulról, vidáman töcskölte, és néha megkérdezte, hogy beszállok-e. Én a lánnyal szemben feküdtem, be voltam nyomva. A csaj csak letolta a nadrágját, a zokni is ott fityegett a lábán. Öt centiről nézett a szemembe” – emlékezett vissza egy ilyen estére Ganxsta, aki most egy 24 évvel fiatalabb nőbe szerelmes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik