Szórakozás

Sarka Kata áttetsző ruhája alaposan megosztja a rajongókat

Sarka Kata (sarka kata, )
Sarka Kata (sarka kata, )

“Egy olyan fotózáson jártam, ahol gyönyörű estélyi ruhákban voltam, és ez volt az egyik legmerészebb! Nektek hogy tetszik?” – írta legfrissebb Facebookra feltöltött képéhez Sarka Kata.

A szexi celebnő követői nem is hagyták válasz nélkül a posztot, de a merész választás eléggé megosztotta a kommentelőket.

  • “Nekem nem tetszik. Nem azért mert sokat mutat, hanem valahogy nem elég elegáns. Kicsit inkább a csicsás kategória (de ez csak az én véleményem. A fénylő anyag a csillogás meg a ‘villantás’ nekem màr tùl sok egyszerre). Egy pornószínésznőt tudnék inkább elképzelni benne. “
  • “Mű cicin jól áll , valóban! Minden más esetben nem!”
  • “Szép szép de annyira mű mar ez a nő h az faj. Egy őszinte arcmimikája nincsen…”
  • “Hát a Haffner villában elmenne”
  • “Nagyon tetszik…csak kíváncsiságból: ugye nincs rajtad bugyi? nem gond,fotózásra nagyon jó,de egyébként tényleg merész”– olvashatóak a hozzászólások, melyek közt olyan is akadt, aki a kétgyermekes anyukához nem találta elég illendőnek az estélyit.

Persze azért a csodálók is szép számmal képviseltették magukat, volt aki egyenesen a “Föld legcsodálatosabb nőjének” titulálta Hajdú Péter feleségét. És önnek hogy tetszik az alább látható fotó?

Egy olyan fotózáson jártam, ahol gyönyörű estélyi ruhákban voltam, és ez volt az egyik legmerészebb! Nektek hogy tetszik?

Szerző: Sarka Kata2015. november 20.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik