Szórakozás

Rihanna kannabiszt árul

Mindenkinek hamarosan valóra válik az álma, aki Rihanna saját márkás kannabiszát szeretné szívni egy Rihanna-féle cigipapírban, miközben egy jó kis Rihanna által árult kannabiszos légfrissítő lóg az autójában. Természetesen csak akkor, ha az Egyesült Államokban jogosult gyógyászati célú marihuánát vásárolni.

A sokszor nagyon kevés ruhában pózoló énekesnő ugyanis úgy döntött, hogy saját marihuanás készítményekkel tör be a még meglehetősen szűk amerikai piacra – írja a popcrush.com. Colorado, Washington, Oregon és Alaszka államokban MaRihanna néven indítja be az enyhe drogot forgalmazó hálózatát, egyelőre ugyanis csak ezekben az államokban engedélyezett ugyanis a gyógyászati célú marihuanafogyasztás.

Rihanna – aki elismerten maga is nagy rajongója a kannabisznak – termékei között lesz marihuána virág, kannabisz kivonatok, és koncentrátumok, illetve marihuana tartalmú, illatos légfrissítők.

Az amerikai énekesnő egyébként nem az első a sztárok közül, aki a fűben látja a jövő üzletét: nagyjából egy héttel ezelőtt Snoop Dogg jelentette be, hogy Leafs By Snoop néven piacra dobja marihuánás termékeit.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik