Szórakozás

Kulcsár Edina elárulta, miért lett vége hatéves kapcsolatának

Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, felreppent a hír, hogy a szépségkirálynőből műsorvezetővé avanzsált Kulcsár Edina látszólag tökéletes párkapcsolatának szakítás lett a vége. Az okokról a világ második legszebb lánya az Aktív kamerái előtt vallott.

“Valóban igaz a hír. Nem is azt mondom, hogy szakítottunk, inkább azt mondom, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttünk Mátéval, hogy inkább külön utakon folytatjuk a jövőnket” – mondta el Edina, aki elhidegüléssel magyarázza a történteket.

“Nincsen senki más az életemben. Annyiról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, illetve kicsit kihűlt ez az egész. Sokkal inkább éreztem azt, hogy egyedül szeretnék lenni” – árulta el a szépségkirálynő, aki egyelőre visszaköltözött dédmamájához, és még maga sem tudja, expárjával hogyan rendezik majd a közös ügyeiket; de ezt nem is szeretné majd megosztani a nyilvánossággal. Kulcsár Edina az alábbi interjúban arról is vall, mélyen megviselte a szakítás, rengeteget sírt, és jelenleg is egy lélekgyógyász segíti feldolgozni a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik