Szórakozás

Charlie Sheen nem szólt az exének, hogy HIV-pozitív

Charlie-Sheen(960x640).jpg (charlie sheen, )
Charlie-Sheen(960x640).jpg (charlie sheen, )

Charlie Sheen kedden egy élő tévéműsorban bevallotta, hogy HIV-pozitív, és négy éve hordozza a betegséget. A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja az élő adásban határozottan kijelentette, hogy senkit sem fertőzhetett meg, mióta kiderült a betegsége. Állítása szerint ugyanis senkivel nem létesített szexuális kapcsolatot fertőzöttsége óta védekezés nélkül.

Sheen volt barátnője, Bree Olson azonban azt állítja, hogy a színész sosem szólt neki, hogy fertőzött.

Soha nem mondott nekem erről semmit. A barátnője voltam, együtt éltünk, együtt voltunk. Szinte mindennap szexeltünk majdnem egy éven át, és csak juhbélből készült óvszert használtunk.

– idézi a The Daily Beast az expornós Bree szavait.

Az ilyen típusú óvszer a nő állítása szerint a fertőzések ellen nem véd, csak a nem kívánt terhesség ellen. Azóta Bree elvégeztetett magán egy AIDS-tesztet, ami negatív lett.

Időközben amióta Charlie Sheen néhány órával ezelőtt nyilvánosan bejelentette, hogy HIV-fertőzött legalább hat nő fogadott ügyvédet azért, hogy beperelje. A színész egykori szexuális partnerei a TMZ szerint szándékosan okozott érzelmi megrázkódtatás, szexuális bántalmazás, csalás és más sérelmek miatt keresnek jogorvoslatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik